Ministerul Sănătății a demarat o anchetă, după ce mai mulți funcționari din Edineț s-ar fi vaccinat cu Pfizer pe ascuns
Full Article 1 minutes read

Ministerul Sănătății a demarat o anchetă, după ce mai mulți funcționari din Edineț s-ar fi vaccinat cu Pfizer pe ascuns

În contextul informațiilor apărute în spațiul public privind procesul de vaccinare la nivel național, cu vaccinul Pfizer, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a demarat o anchetă, pentru a examina și stabili dacă au fost înregistrate încălcări în procesul de vaccinare, inclusiv prin verificarea listelor cu persoanele vaccinate, în cadrul instituțiilor medicale vizate.

Totodată, MSMPS a instituit o Comisie de evaluare, care va fi responsabilă de examinarea cazurilor de utilizare a vaccinului, conform etapelor de vaccinare incluse în Planul național de imunizare.

Menționăm că în Republica Moldova a izbucnit un scandal cu privire la utilizarea dozelor de vaccin anti-Covid. Totul a început după ce avocatul, liderul Partidului Schimbării Ștefan Gligor a scris pe pagina sa de Facebook că, potrivit unor surse, în raionul Edineț au fost imunizați, fără rând, anumiți consilieri raionali ai Partidului Socialiștilor și apropiați ai acestora. Cu o reacție la acest subiect a venit și consiliera prezidențială Ala Nemerenco, care a menționat că a auzit despre astfel de cazuri la Edineț, Ungheni și Chișinău.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: