Ministerul Sănătății: Urmează a fi modificat modul în care sunt monitorizate persoanele aflate în regim de autoizolare
Full Article 50 second read

Ministerul Sănătății: Urmează a fi modificat modul în care sunt monitorizate persoanele aflate în regim de autoizolare

Modul în care sunt monitorizate persoanele aflate în regim de autoizolare urmează a fi modificat. Subiectul a fost abordat în cadrul unei ședințe de lucru de ministra Sănătății, Ala Nemerenco cu membrii grupului intersectorial privind gestionarea și controlul pandemiei de COVID-19.

„Urmează să fie revăzute metodele de monitorizare, inclusiv digitalizarea procesului de control, prin intermediul unei aplicații mobile”, se arată într-un comunicat emis de Ministerul Sănătății.

De asemenea, în cadrul ședinței a fost abordată problema fluidizării traficului de persoane în cadrul Aeroportului Internațional Chișinău, pe sensul de intrare, prin crearea coridoarelor conform codurilor de alertă din țările de unde revin cetățenii Republicii Moldova și revizuirea formatului Fișei epidemiologice, dar și asigurarea accesibilității acesteia în format electronic.

Menționăm că, grupul de lucru urmează să se întrunească săptămânal, pentru a stabili acțiunile care necesită a fi întreprinse pentru gestionarea eficientă a pandemiei de COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: