Ministra Mediului a fost demisă? Prima declarație a Rodicăi Iordanov: „O decizie politică pe care a luat-o partidul cu dl Recean”
Full Article 2 minutes read

Ministra Mediului a fost demisă? Prima declarație a Rodicăi Iordanov: „O decizie politică pe care a luat-o partidul cu dl Recean”

Iordanca-Rodica Iordanov s-ar fi arătat surprinsă de mesajul premierului cu privire la schimbările din echipa guvernamentală. Pentru Agora, Iordanov a spus că „este o decizie politică pe care a luat-o partidul cu domnul Recean”. 

Potrivit sursei citate, Iordanca-Rodica Iordanov s-a arătat surprinsă de mesajul premierului.

„Este o decizie politică pe care a luat-o partidul cu domnul Recean împreună și cu asta mergem înainte. La minister nu cred că o să mă regăsesc în continuare, pentru că vin din alt domeniu. Dar eu cu siguranță o să mă descurc”, a menționat Iordanov.

UPDATE: Contactată de NewsMaker pentru o reacție, purtătoarea de cuvânt a partidului de guvernare Adriana Vlas a spus că „decizia aparține premierului, care are dreptul să-și organizeze cabinetul de miniștri așa cum consideră necesar”.

Pe 13 martie, premierul Dorin Recean a anunțat că în locul lui Iordanca-Rodica Iordanov, la Ministerul Mediului, va veni deputatul Partidului de guvernare Acțiune și Solidaritate Sergiu Lazarencu. Oficialul nu a comunicat motivul schimbărilor din echipa guvernamentală.

***

Anterior, Rodica Iordanov a ocupat funcția de secretar de stat al Ministerului Mediului. În noiembrie 2022, fostul premier Natalia Gavrilița a anunțat că Iordanca-Rodica Iordanov este noul ministru al Mediului. În februarie 2023, Rodica Iordanov susținea că își va continua activitatea în Guvernul condus de Dorin Recean.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: