Moldova va fi lovită de grindină. Avertizarea meteorologilor
Full Article 40 second read

Moldova va fi lovită de grindină. Avertizarea meteorologilor

Meteorologii au emis cod galben de instabilitate atmosferică pe întreg teritoriul țării. Avertizarea va intra în vigoare începând cu ora 14:00 și va fi valabilă până la ora 23:00. Sunt prognozate: descărcări electrice, averse puternice cu grindină, inclusiv vijelie. 

Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova a emis cod galben de instabilitate atmosferică. Acesta este valabil începând cu ora 14:00 și până la ora 23:00, 7 mai. Sunt prognozate: descărcări electrice cu ploi de scurtă durată, izolat averse puternice (15-25 l/m2) cu grindină dar și vijelie în rafale de până la 15-20 m/s.

Moldova va fi lovită de grindină. Avertizarea meteorologilor

Facebook/Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: