Moldovean reținut la aeroportul din Dublin cu €116 mii. Autoritățile irlandeze cred că banii erau destinați unui grup criminal organizat
Full Article 50 second read

Moldovean reținut la aeroportul din Dublin cu €116 mii. Autoritățile irlandeze cred că banii erau destinați unui grup criminal organizat

Un bărbat care zbura spre Moldova a fost reținut pe aeroportul din Dublin. Polițiștii de frontieră au găsit în geanta lui 116 mii euro și au admis că banii ar putea fi legați de activități criminale, scrie Irish Mirror.

Potrivit sursei, cazul a avut loc pe 16 august. La controlul bagajelor, în geanta unui pasager au fost găsiți 116.000 de euro în numerar. 

Publicația a menționat că autoritatea responsabilă de combaterea contrabandei și a economiei din umbră a presupus că banii ar putea fi destinați unui grup criminal organizat. 

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost dus la poliție pentru audieri. Totodată, instanța a dispus emiterea unui mandat de confiscare a banilor pe o perioadă de trei luni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: