Morți și răniți la Kiev: capitala Ucrainei, bombardată cu rachete 
Full Article 50 second read

Morți și răniți la Kiev: capitala Ucrainei, bombardată cu rachete 

Capitala Ucrainei a fost atacată cu rachete noaptea trecută. Potrivit autorităților ucrainene, doi locuitori ai Kievului au fost uciși. 

„În raionul Darnița, bucățile de rachete au căzut pe acoperișul unui centru comercial. Și în Șevcenkovskii tot au căzut fragmente. Medicii au plecat la două adrese din raionul Șevcenkovskii”, a scris primarul Kievului Vitalii Kliciko, pe Telegram.

El a adăugat că o tânără, în vârstă de 24 de ani, a suferit răni și a fost internată la spital. În total două persoane, potrivit primarului de Kiev, au fost internate la spital.

Reprezentanții administrației militare a orașului Kiev au scris pe Telegram că trei persoane au suferit răni de diferite grade de severitate.

În același timp, administrația militară a precizat că au murit doi paznici ai unei întreprinderi, în vârstă de 26 și 36 de ani.

Ministerul rus al Apărării nu a raportat deocamdată un atac cu rachete asupra Kievului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: