„Mulțumesc, Moldova. Ai avut un impact enorm asupra vieții mele”. Mesajul de adio al ambasadorului Dereck J. Hogan (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Mulțumesc, Moldova. Ai avut un impact enorm asupra vieții mele”. Mesajul de adio al ambasadorului Dereck J. Hogan (VIDEO)

Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, a transmis un mesaj cu ocazia încheierii mandatului său în Republica Moldova. Acesta a spus că a fost onorat să reprezinte Statele Unite ale Americii în fața poporului Republicii Moldova și pleacă, știind că „relația noastră este puternică și în creștere”.

„În timpul aflării mele aici, ambasada SUA a cooperat îndeaproape cu agricultorii și mediul de afaceri pentru a îmbunătăți oportunitățile economice, cu autoritățile din domeniul sănătății publice pentru combaterea pandemiei de COVID-19 și cu guvernul Republicii Moldova în realizarea inițiativelor interne și internaționale”, a spus Dereck J. Hogan.

„Plec, știind că relația noastră este puternică și în creștere. Am conlucrat cu mulți oficiali devotați. Aceștia au o viziune clară pentru viitorul Moldovei și sunt sigur că vor fi în stare să depășească orice provocări. Doresc să le mulțumesc tuturor celor care mi-au demonstrat ospitalitate, amabilitate și generozitate pe timpul șederii mele aici. Mulțumesc, Moldova, pentru această minunată oportunitate. Ai avut un impact enorm asupra vieții mele și te voi păstra în inimă”, a mai spus Dereck J. Hogan.

Menționăm că Dereck J. Hogan își încheie mandatul de ambasador al SUA în Republica Moldova. Locul acestuia va fi ocupat de diplomatul Kent Doyle Logsdon.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: