Naționala Moldovei la rugby, victorie categorică împotriva echipei Bulgariei: „Suntem la un pas de calificare istorică”
Full Article 1 minutes read

Naționala Moldovei la rugby, victorie categorică împotriva echipei Bulgariei: „Suntem la un pas de calificare istorică”

Naționala de rugby a Moldovei a obținut o victorie categorică în cel de-al treilea meci din cadrul Diviziei Conference, 48-6 cu Bulgaria. Meciul a avut loc pe 4 mai, pe stadionul Dinamo din Chișinău. Grație acestei victorii, „Haiducii” s-au clasat pe primul loc în grupa C.

În timpul meciului de rugby Moldova-Bulgaria, Ion Copîtov a marcat două eseuri, iar Cristian Cebotari, Ion Puică, Dorin Boțan, Igor Mișin, Adrian Costru și Nichita Macaria au reușit câte unul. Adrian Adam a marcat cu succes patru eseuri din cele 8 încercări.

O victorie care am meritat-o. Nu ne-am așteptat la o asemenea diferență. Sper ca această energie să ne ajungă și pentru următorul meci. Suntem la un pas de calificare istorică și din acest motiv vom pregăti pragmatic acest meci”, a declarat președintele Federației Naționale de Rugby, Anatolie Curechi, după încheierea meciului.

Naționala țării noastre la rugby va juca, în deplasare, pe 25 mai cu reprezentativa Luxemburgului. Echipa învingătoare se va califica în Divizia Trophy, al doilea eșalon valoric al rugbyului european.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: