NewsMaker a fost premiat pentru relatarea corectă și echidistantă despre comunitatea LGBT
Full Article 1 minutes read

NewsMaker a fost premiat pentru relatarea corectă și echidistantă despre comunitatea LGBT

NewsMaker a devenit laureatul premiului anual pentru relatarea corectă și echidistantă despre comunitatea LGBT+ din Moldova, pentru interesul față de subiectul LGBT+ și deschidere spre colaborare. Distincția a fost acordată de către Centrul Genderdoc-M. Anunțul a fost făcut pe 20 iunie, pe pagina de Facebook a acestuia. 

Se decernează site-ul NewsMaker.md, publicație online independentă, pentru relatarea corectă și echidistantă despre comunitatea LGBT+ din Moldova, pentru interesul față de subiectul LGBT+ și deschidere spre colaborare”, se arată în textul publicat.

Anterior, NM a relatat în repetate rânduri despre comunitatea LGBT din Moldova.

Într-un interviu pentru NM, Floris van Eijk, șeful Oficiului Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova a relatat că țara noatră, treptat, își schimbă atitudinea față de minoritățile sexuale, cu toate că, în continuare, majoritatea dintre reprezentanții acesteia preferă să își ascundă adevărata identitate, din cauza fricii de discriminare.

Cu ce probleme se confruntă persoanele homosexuale din toată lumea și din ce motiv, deseori, societatea nu este tolerantă față de LGBT, cum spun politicienii, a relatat într-un interviu pentru NM angajatul Agenției UE pentru drepturile fundamentale ale omului, Dennis Van Der Veer.

🏆Decernarea premiilor anuale pentru promovarea egalității LGBT+Se decernează site-ul NewsMaker.md, publicație online…

Gepostet von Centrul GDM am Freitag, 19. Juni 2020

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: