„Nimeni nu poate prevedea astfel de calamități”. Ceban a comentat inundațiile din Chișinău
Full Article 2 minutes read

„Nimeni nu poate prevedea astfel de calamități”. Ceban a comentat inundațiile din Chișinău

Pe parcursul nopții de 6 iulie, angajații Î.M. Regia „Exdrupo” au intervenit în zonele din capitală cu risc sporit de inundații. Primarul Ion Ceban a comentat pe pagina sa de Facebook situația creată în municipiul Chișinău în urma ploilor. Acesta a menționat că „astfel de calamități” nu pot fi prevăzute.

„Tot orașul a fost sub apă și nu doar o stradă anumită. Parcurile la fel au fost inundate. Toate serviciile au lucrat și mai sunt în teren pentru a restabili situația. Nimeni nu poate prevedea astfel de calamități, iar aceste fenomene se produc nu doar la Chișinău, dar în toată țara și în toată lumea”, a scris edilul.

 

Potrivit unui comunicat publicat de Primăria municipiului Chișinău, pe parcursul nopții trecute, echipele de muncitori de la Î.M. Regia „Exdrupo” au intervenit în zonele cu risc sporit de inundații, inclusiv pe strada Albișoara, șos. Muncești, str. Grădina Botanică, str. Sarmizegetusa, str. Lunca Bâcului, str. Uzinelor, str. Meșterul Manole, str. Otovasca, bd. Mircea cel Bătrân, str. T. Vladimirescu, str. N. Dimo, str. Florilor, str. Petricani, Calea Ieșilor, str. Călărași.

În subterana de pe strada Ion Creangă a fost pompat nămolul acumulat, iar în anumite zone unde s-au format tasări, precum str. M. Cebotari, str. M. Viteazul Columna, s-a intervenit provizoriu cu asfalt frezat.

***

Amintim că, în urma ploilor din 5 iulie, au fost inundate mai multe străzi din capitală. În ce s-a transformat orașul în urma ploilor, puteți vedea în fotoreportajul NM.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: