Ninsori, ghețuș și -15°C: Cum va fi vremea în weekend, în Moldova
Full Article 50 second read

Ninsori, ghețuș și -15°C: Cum va fi vremea în weekend, în Moldova

Vremea se încălzește treptat în Republica Moldova, iar ninsorile cedează, anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS). Meteorologii prognozează temperaturi în creștere, în perioada 13 – 15 ianuarie.

Potrivit SHS, în perioada vizată, se prevăd ninsori slabe doar pentru ziua de sâmbătă, 13 ianuarie. Duminică și luni, pe de altă parte, vom avea parte de vreme fără precipitații.

Meteorologii avertizează că ghețușul pe drumuri se va menține în timpul nopții, iar odată cu încălzirea vremii vor apărea condiții de ceață. Vântul își va schimbă direcția din sud-vest, suflând slab spre moderat.

Astfel, temperatura minimă noaptea va crește de la -8 și -15°C sâmbătă, până la -5 și -10°C luni.

Maxima zilei la fel va crește treptat de la -3 și +2°C sâmbătă, până la 0 și +5°C luni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: