Ninsori și ghețuș. Cum va fi vremea în următoarele 24 de ore
Full Article 2 minutes read

Ninsori și ghețuș. Cum va fi vremea în următoarele 24 de ore

În următoarele 24 de ore în Moldova va ninge slab, iar în unele locuri este posibil să se formeze ghețuș. Informația a fost raportată de Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) în seara zilei de 7 decembrie. 

Potrivit prognozei meteorologilor, în noaptea de 7 spre 8 decembrie, în unele raioane din Moldova va continua să ningă. Iar pe parcursul zilei de mâine s-ar putea înregistra precipitații slabe.

La Chișinău și centrul țării, se așteaptă până la +1°C în timpul zilei. Pe timp de noapte, temperatura aerului va scădea până la -1°C. În raioanele de nord termometrele vor indica -1°C în timpul zilei și până la -5°C noaptea. În sudul Moldovei, pe timp de zi, mercurul din termometre va indica +3°C, iar noaptea –  0°C.

***

Precizăm că, în după amiaza zilei, Inspectoratul General al Poliției a comunicat că în sudul țării ninge. Iar spre seară IGP a precizat că, din cauza ninsorii, circulația pe drumurile M-3 (raionul Cimișlia, satul Ciucur-Mingir), R 3 (raionul Ialoveni, satul Răzeni), R 26 (raioanele Cimișlia și Căușeni) a fost îngreunată.

Poliția i-a îndemnat pe șoferi să fie prudenți și să nu parcurgă distanțe lungi decât dacă este absolut necesar.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: