Ninsori, vânt și temperaturi scăzute. Cum va fi vremea în zilele următoare în Moldova 
Full Article 50 second read

Ninsori, vânt și temperaturi scăzute. Cum va fi vremea în zilele următoare în Moldova 

A fost emisă o nouă avertizare meteorologică. Pentru data de 5 februarie a fost anunțat cod galben de vânt. 

Potrivit meteorologilor, intensificările vântului vor fi valabile din dimineața zilei de 5 februarie până seara la ora 21. În intervalul menționat se prevăd intensificări ale vântului nordic în rafale de până la 15-20 m/s.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat mai anunță că până pe 6 februarie, caracterul vremii se modifică. Astfel, teritoriul țării va fi traversat de unele fronturi atmosferice care vor aduce ninsori slabe, la început pe arii extinse, apoi pe arii restrânse.

Pe drumuri, potrivit Serviciului, se va forma ghețuș.

La fel se menționează că temperaturile vor scădea ușor din cauza maselor de aer rece. Sâmbătă noaptea, minimele se vor situa între -2..-7°C.

Ziua maximele oscilează între -1..+4ºC, în următoarele zile între 0..-5°C.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: