Nisporeni: Un bărbat de 63 de ani, reținut de poliție. S-a încuiat în casă cu o minoră de 5 ani și a impus-o să se dezbrace
Full Article 2 minutes read

Nisporeni: Un bărbat de 63 de ani, reținut de poliție. S-a încuiat în casă cu o minoră de 5 ani și a impus-o să se dezbrace

Un bărbat de 63 de ani a fost reținut de oamenii legii. Acesta este cercetat penal, după ce s-a încuiat în casă cu o minoră de 5 ani și a impus-o să se dezbrace. Incidentul a avut loc în seara zilei de 10 iulie, într-o localitate din raionul Nisporeni.

Potrivit poliției, bărbatul se deplasa pe strada din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. La un moment dat și-a pierdut echilibrul și a căzut jos. Prin preajmă se jucau doi minori, un băiat de 13 ani și o minoră de 5 ani. Minorul l-a ajutat pe bărbat să se ridice și împreună cu minora l-au condus până la domiciliul acestuia. Ajunși în locuință, bărbatul l-a alungat pe minor acasă, iar minorei i-a zis să rămână să îi dea dulciuri. Acesta a încuiat poarta și ușa locuinței și a rămas cu minora în casă.

Între timp, minorul s-a dus și i-a comunicat despre cele întâmplate tatălui minorei. Imediat, acesta s-a dus la domiciliul bărbatului unde, din cauza că era ușa încuiată, a spart geamul și a intrat în locuință. Acesta l-a depistat pe suspect dezbrăcat de haine până la brâu, iar pe fiica lui minoră dezbrăcată total. Acesta a apelat imediat la poliție.

Bărbatul susține că doar a dezbrăcat-o pe minoră și nu a întreținut relații sexuale cu ea.

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o anchetă și se petrec acțiuni de urmărire penală. Bărbatul a fost reținut în baza art.166 CPP al Republicii Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: