Noi alerte cu bombă au pus pe jar oamenii legii. Ar fi minată clădirea Primăriei Chișinău și alte locații din țară
Full Article 1 minutes read

Noi alerte cu bombă au pus pe jar oamenii legii. Ar fi minată clădirea Primăriei Chișinău și alte locații din țară

UPDATE: 15:15: Alertele cu bombă au ajuns și la Hâncești. Potrivit oamenilor legii, mai multe centre comerciale din raion ar fi minate. Oamenii legii se află la fața locului, pentru a verifica clădirile. Portalul hn24.net anunță că deocamdată nu au fost identificate substanțe explozibile în nicio clădire din regiune. Verificările continuă și la această oră.

UPDATE 12:47: Noi alerte cu bombă în Moldova. De această dată ar fi minat sediul Primăriei municipiului Chișinău, precum și alte locații din țară, anunță Poliția. Potrivit oamenilor legii, serviciile specializate au intervenit de urgență, pentru a efectua verificările necesare.

„Poliția a fost alertată despre existența unor obiecte explozibile în mai multe locații. Serviciile specializate au intervenit și efectuează verificările necesare”, anunță Poliția Republicii Moldova.

Purtătoarea de cuvânt a Primăriei Chișinău, Natalia Ixari, a confirmat că și clădirea primăriei ar fi minată. Potrivit ei, serviciile specializate se află la fața locului, iar angajații au fost evacuați din clădire.

„Alertă cu bombă la Primăria Chișinău. Deja este verificate edificiul, iar angajații – evacuați”, anunță Natalia Ixari.

Știrea se actualizează…


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: