Noi detalii despre decesul angajatului MAI lângă Palatul Național. Un tânăr de 20 de ani, acuzat de omor (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Noi detalii despre decesul angajatului MAI lângă Palatul Național. Un tânăr de 20 de ani, acuzat de omor (VIDEO)

Poliția a reținut un tânăr de 20 de ani, suspectat de omorul angajatului IGSU al MAI, găsit fără suflare la data de 29 noiembrie, în adiacentul Palatului Național „Nicole Sulac”, de pe str. Pușkin din capitală.

Potrivit certificatului medical constatator al decesului din data de 30 noiembrie, cauza directă a decesului bărbatului în vârstă de 47 de ani a survenit în urma leziunilor primite.

Astfel, în cadrul acțiunilor speciale de investigație cât și acțiunilor de urmărire penală efectuate de către angajații Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sub conducerea procurorilor Procuraturii mun. Chișinău, oficiul Buiucani, a fost identificat și reținut suspectul în comiterea infracțiunii. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr  în vârstă de  20 de ani,  originar din mun. Chișinău.

Audiat de polițiști,  acesta a declarat că între ei s-a iscat un conflict, ulterior l-a lovit în regiunea feței, victima a căzut, iar el a fugit de la fața locului.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală conform art. 145 Cod penal „Omor ”.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Conform legislației în vigoare, suspectul riscă  închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţiune pe viaţă.

Amintim că vestea despre decesul angajatului MAI a fost făcută publică a doua zi după deces, pe 29 noiembrie. În comunicatul inițial, oamenii legii au precizat că pe corpul victimei nu au fost depistate semne de moarte violentă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: