Un angajat al MAI a fost găsit fără suflare în apropierea Palatului Național din capitală. Ce spune poliția?
Full Article 2 minutes read

Un angajat al MAI a fost găsit fără suflare în apropierea Palatului Național din capitală. Ce spune poliția?

Un angajat al Ministerului de Interne (MAI) a fost găsit fără suflare în seara de 28 noiembrie, apropierea Palatului Național din capitală. Este vorba despre plutonierul major al serviciului intern, Sergiu Gîndea. Acesta avea 47 de ani. 

Contactată de NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a precizat că oamenii legii au fost alertați la ora 21:23, precum că pe str. Pușkin, în adiacentul Palatului Național, a fost găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă, fiind solicitat și medicul legist. Oamenii legii au stabilit că victima este un bărbat de 47 de ani, angajat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) al MAI.

Pe suprafața corpului victimei nu au fost depistate semne de moarte violentă. Cadavrul a fost transportat la Centrul de medicină legală, unde urmează să fie stabilită cauza decesului. Forțele de ordine au deschis un dosar penal.

Reprezentanții IGSU au precizat într-un comunicat de presă că victima este plutonierului major al serviciului intern Sergiu Gîndea. Subofițerul s-a aflat în exercițiul funcției în cadrul Direcției asigurarea securității antiincendiare la obiectivele de importanță strategică.

Angajații instituției au transmis un mesaj de condoleanțe familiei acestuia.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: