Noi detalii despre perchezițiile de la Policlinica nr 3: Medicul vizat nu a primit nicio măsură procesuală de constrângere
Full Article 2 minutes read

Noi detalii despre perchezițiile de la Policlinica nr 3: Medicul vizat nu a primit nicio măsură procesuală de constrângere

Procuratura municipiului Chișinău Oficiul Principal, informează, pe 21 februarie, că în urma perchezițiilor efectuate în această dimineață, au fost depistate și ridicate mai multe lucruri. Este vorba despre două telefoane mobile și înscrisuri de ciornă, care urmează a fi supuse cercetării și aprecierii relevanței lor în calitate de probe în cadrul acestei cauze penale. În privința medicului vizat nu a fost aplicată vreo măsură procesuală de constrângere.

„Fiind recunoscut și audiat în calitate de bănuit în săvârșirea infracțiunii de fals informatic, aceasta la moment pledează nevinovat”, precizează Procuratura.

Totodată, Procuratura a oferit mai multe detalii despre cele trei percheziții efectuate în cadrul unei cauze penale, în care este vizat un medic bănuit de fals informatic.

Mai exact, medicului vizat i se incriminează faptul că, în septembrie 2021, activând în cadrul Centrului Medicilor de Familie nr.3 din cadrul ”Asociației Medicale Teritoriale Botanica”, intenționat a introdus în baza de date Sistemul Informațional Automatizat ”Registrul de Evidență a Vaccinărilor COVID-19”, date care nu corespund adevărului, cu privire la vaccinarea a 9 persoane, în afara zonei de deservire a centrului medical vizat.

Perchezițiile s-au desfășurat la domiciliul medicului vizat, precum și în 2 birouri de serviciu ale acestuia din incinta Centrului medicilor de familie nr.3 Botanica.

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: