„Noi venim să unim comunități”. Partidul „Puterea Oamenilor” s-a lansat în campania electorală (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Noi venim să unim comunități”. Partidul „Puterea Oamenilor” s-a lansat în campania electorală (VIDEO)

Partidul „Puterea Oamenilor” s-a lansat în campania electorală, astăzi, 11 iunie. Evenimentul a avut loc în regim online.

„Noi nu ne lansăm de la tribune pompoase. Noi ne lansăm, aici, pe Zoom, unde copiii noștri au învățat un an de zile. Noi venim să unim comunități. Noi nu venim să dezbinăm. Noi venim să construim poduri de legătură între toate comunitățile din Republica Moldova. Noi avem ce spune, noi știm ce avem de făcut și prioritatea noastră sunt copiii. Toți copiii trebuie să aibă șanse egale, iar noi trebuie să muncim pentru copiii Republicii Moldova”, a spus Ruslan Codreanu, liderul Partidului „Puterea Oamenilor”.

„Noi nu vom uita nici de agricultori. Noi ne dorim o clasă de mijloc în agricultură. Miliardele de lei care se duc pe subvenții pentru agricultorii care de zeci de ani stau pe scheme în agricultură trebuie oprite. Trebuie să-i ajutăm pe cei care într-adevăr au nevoie de subvenții. Noi știm cum. Fiecare persoană care se află pe listele partidului nostru are în spate 10 mii de ore lucrate într-un domeniu sau altul. Suntem cei mai buni în ceea ce facem”, a mai spus Ruslan Codreanu.

Menționăm că pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, Comisia Electorală Centrală a înregistrat 17 concurenți electorali, iar alte două dosare se află în proces de examinare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: