Nosatîi pleacă la Bruxelles. Se va întâlni cu conducerea NATO și UE și va participa la discuții despre apărarea Ucrainei
Full Article 40 second read

Nosatîi pleacă la Bruxelles. Se va întâlni cu conducerea NATO și UE și va participa la discuții despre apărarea Ucrainei

Ministrul Apărării al Republicii Moldova Anatolie Nosatîi efectuează, în perioada 12-13 octombrie, o vizită de lucru la Bruxelles, Regatul Belgiei. Oficialul moldovean are planificate o serie de întrevederi cu factori de decizie din cadrul Uniunii Europene și Alianței Nord-Atlantice.

Totodată, ministrul va participa la reuniunea „Grupul Ramstein”, Grup de Contact pentru susținerea Ucrainei, desfășurată la Cartierul general al Alianţei Nord-Atlantice.

De menționat că și în septembrie ministrul Anatolie Nosatîi a participat la reuniunea „Grupul Rammstein”. Întâlnirea este o platformă la nivel de miniștri ai apărării din 55 de state.

În cadrul precedentei reuniuni, potrivit reprezentanților Ministerului moldovean al Apărării, Nosatîi a trecut în revistă asistența umanitară acordată Ucrainei de către Republica Moldova, inclusiv în contextul managementului fluxului de refugiați din Ucraina, gestionat de Centrul Unic de Gestionare a Crizei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: