Nou anti-record: 14 pacienți infectați cu noul coronavirus au murit timp de 24 de ore, inclusiv o asistentă medicală
Full Article 2 minutes read

Nou anti-record: 14 pacienți infectați cu noul coronavirus au murit timp de 24 de ore, inclusiv o asistentă medicală

Pe parcursul zilei de 20 iunie au decedat 14 dintre pacienții din Republica Moldova, infectați cu noul coronavirus. Printre victime este și o asistentă medicală care activa la Dispensarul Republican de Narcologie, Unitatea de Primiri Urgențe, anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale într-un comunicat.

Deces 459: Femeie de 54 ani, domiciliu mun. Chișinău. Internată la data de 17 iunie, la Spitalul Raional Edineț. Comorbidități: leucemie, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 460: Bărbat de 51 ani, din raionul Fălești. Internat, la data de 5 iunie, în stare de gravitate medie, cu pneumonie interstițială bilaterală și insuficiență respiratorie acută, la Spitalul Clinic Bălți.

Deces 461: Femeie de 79 ani, din raionul Soroca. Internată la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: fibrilație atrială cronică, anemie cronică.

Deces 462: Bărbat de 67 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 18 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 463: Femeie de 68 ani, din Bender. Comorbidități: boală ischemică a cordului, cardiopatie mixtă, schizofrenie, cahexie.

Deces 464: Asistenta medicală Vera Pavalache, în vârstă de 58 ani, care a activat în calitate la Dispensarul Republican de Narcologie, Unitatea de Primiri Urgențe. Internată în stare gravă,  la data de 18 iunie, la Spitalul Raional Anenii Noi.

În total, 21 de lucrători medicali din Republica Moldova au murit, în urma infecției cu COVID-19.

Precizăm că, potrivit comunicatului publicat în această dimineață de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, pe parcursul nopții trecute au decedat 8 pacienți infectați cu COVID-19.

De asemenea, astăzi au fost depistate 397 cazuri noi de îmbolnăviri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: