Nova Poshta Moldova și-a extins rețeaua în Chișinău și a deschis sucursale în Bălți și Comrat
Full Article 3 minutes read
Nova Poshta Moldova

Nova Poshta Moldova și-a extins rețeaua în Chișinău și a deschis sucursale în Bălți și Comrat

Nova Poshta Moldova a mărit numărul sucursalelor din capitală până la 7 și, a deschis primele sucursale regionale în Bălți și Comrat

Nova Poshta Moldova continuă să-și extindă prezența în țară, deschizând tot mai multe sucursale moderne și sigure. Acum rețeaua companiei este formată din 9 sucursale în trei orașe: Chișinău, Bălți și Comrat.

 

«La sfârșitul lunii mai, am deschis primele două sucursale — acest lucru le-a permis clienților noștri să primească servicii de înaltă calitate, aproape de casă și în termeni convenabili pentru ei. Prin urmare, continuăm să ne extindem rețeaua și, până la sfârșitul anului, planificăm să acoperim toate districtele capitalei, iar în 2021 vom începe să ne extindem către marile centre regionale ale țării «, comentează Mihail Popovici, SEO, Nova Poshta Moldova.

Locațiile sucursalelor noi sunt selectate în urma analizei a numărului de colete livrate zilnic în fiecare district al orașului și, compania determină locațiile cu cea mai mare acumulare de comenzi de livrare. Ulterior se alege un spațiu în conformitate cu standardele companiei, în zona determinată.

Adresele sucursalelor noi:

Chișinău:
Sucursala nr. 1: bd. Moscova 11/1;
Sucursala nr. 2: str. Ion Creangă 6/1;
Sucursala nr. 3: str. Petricani 17/3;
Sucursala nr. 4: str. Pușkin 35;
Sucursala nr. 5: str. Mircea cel Bătrîn 27/B
Sucursala nr. 6: bd. Traian 1/1;
Sucursala nr. 7: str. Voluntarilor 15.

Bălți:
Sucursala nr. 1: str. Lev Dovator 132;

Comrat:
Sucursala nr. 1: str. Ialpug 2B.

Sucursalele din Chișinău sunt deschise de luni până sâmbătă între orele 9:00 — 21:00 (cu excepția sucursalei nr. 3, care își desfășoară activitatea de luni până vineri). Sucursalele din Bălți și Comrat sunt deschise între orele 9:00 — 19:00, de luni până sâmbătă. Clienților sunt disponibile toate serviciile companiei: trimiterea și primirea mărfurilor, coletelor interne și internaționale; serviciul de ambalare, precum și un serviciu de ramburs (capacitatea de a plăti bunurile la primire).

Toate sucursalele funcționează în conformitate cu standardele Nova Poshta — sunt echipate cu tot ceea ce este necesar pentru securitate maximă. În special, toți angajații sunt complet echipați cu toate echipamentele de protecție necesare — măști și mănuși medicale, iar spațiile sunt curățate în mod regulat cu dezinfectanți. Pe lângă la toate, în sucursale au fost create marcaje necesare pentru a menține distanța între persoane și, au fost plasate soluții antiseptice pentru vizitatori.

Reamintim că Nova Poshta Moldova a lansat Cabinetul Business pentru clienții săi. Cu ajutorul acestuia, clienții își pot aranja și gestiona coletele în mod independent din orice locație cu conexiune la internet.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: