„Nu am pretins și nu am primit mită”. Adriana Bețișor, după ce a fost audiată în calitate de bănuită într-un dosar de corupere pasivă
Full Article 2 minutes read

„Nu am pretins și nu am primit mită”. Adriana Bețișor, după ce a fost audiată în calitate de bănuită într-un dosar de corupere pasivă

Adriana Bețișor, fosta șefă adjunctă a Procuraturii Anticorupție (PA), a venit cu o reacție după ce a fost recunoscută și audiată în calitate de bănuită de comiterea coruperii pasive în proporții deosebit de mari, informează TV8. Aceasta neagă acuzațiile și susține că nu a pretins și nu a primit mita despre care se vorbește sau alt gen de bunuri sau favoruri.

„I-am tratat întotdeauna cu respect pe colegii mei din Procuratură și cu înțelegere. Ceea ce mi se întâmplă acum, după 3 ani de când ar fi avut loc aceste „presupuse fapte de corupție”, invocate de către o persoană care anterior a făcut declarații împotriva lui Veaceslav Platon pe un dosar legat de compania de asigurări ASITO, mă face să cred că persoane rău-intenționate sau aflate sub oarecare presiune recurg la această calomnie și acuzație gravă împotriva mea”, a declarat Adriana Bețișor pentru sursa citată.

„Am toată încrederea ca foștii colegi vor trata cu obiectivitate faptele imputate mie și vor stabili adevărul, pentru că adevărul poate fi doar unul: nu am pretins și nu am primit mită despre care se vorbește sau alt gen de bunuri sau favoruri. Cei care mă cunosc, știu foarte bine că nu sunt omul care să frecventeze diferite localuri, ba mai mult, localul care se menționează în declarațiile denunțătorului nu îmi este cunoscut și cu certitudine absolută nu l-am vizitat în perioadele indicate”, a explicat Bețișor.

Precizăm că astăzi, 22 aprilie, Procuratura Generală a anunțat despre faptul că un fost șef-adjunct al Procuraturii Anticorupție a fost recunoscut și audiat în calitate de bănuit de comiterea coruperii pasive în proporții deosebit de mari.

Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive şi irevocabile a instanței.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: