„Nu m-am eschivat și nu mă eschivez”. Cavcaliuc, după ce Procuratura Sângerei l-a anunțat în căutare
Full Article 2 minutes read

„Nu m-am eschivat și nu mă eschivez”. Cavcaliuc, după ce Procuratura Sângerei l-a anunțat în căutare

„Nu m-am eschivat și nu mă eschivez”. Declarații în acest sens au fost făcute de liderul partidului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, după ce Procuratura raionului Sângerei l-a anunțat în căutare. Totodată, politicianul a precizat că este cu familia în drum spre casă.

„Am cerut recuzarea procurorilor cu care sunt în conflict de interese și care nu-mi garantează un proces echitabil. Am informat oficial Procuratura Generală și procuratura din Sângerei că avocații sunt în concediu anual, oficial, iar eu cu familia în concediu. Se vede cu ochiul liber că graba cu care se merge, abuzurile vădite umflând dosarul ,,zilionca’’, instrumentat la comandă, vor să distragă atenția de la problemele grave care sunt în organele procuraturii”, a scris Cavcaliuc pe pagina sa de Facebook.

„Repet, odată cu revenirea avocaților mei din concediu și recuzarea procurorilor care au inițiat și instrumentează această cauză la comandă, mă voi prezenta și îmi voi apăra onoarea și demnitatea, demonstrându-mi nevinovăția într-un proces echitabil”, a precizat liderul PACE.

Totodată, acesta a spus că dacă nu își va găsi dreptatea în instanțele naționale, se va adresa la instituțiile internaționale.

Menționăm că astăzi, 20 iulie, Procuratura raionului Sângerei a dispus anunțarea în căutare a lui Gheorghe Cavcaliuc.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: