„Nu o vizează pe doamna Sandu”. Krasnoselski, nemulțumit că locuitorii regiunii nu-și pot prelungi pașapoartele rusești
Full Article 1 minutes read

„Nu o vizează pe doamna Sandu”. Krasnoselski, nemulțumit că locuitorii regiunii nu-și pot prelungi pașapoartele rusești

Liderul de facto de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, este nemulțumit că oamenii din Transnistria nu își pot reînnoi pașapoartele rusești la consulatul Rusiei din regiune. Acesta afirmă că problema nu ar fi în președinta Maia Sandu și așteaptă explicații de la partea rusă.

Oamenii vin cu o cerere clară – nu își pot reînnoi pașaportul rusesc. Trebuie să călătorești, să fii tratat, să studiezi. Cum așa? Aceasta nu este o întrebare pentru doamna Sandu. O întrebare pentru partea rusă. De ce se întâmplă asta?”, se întreabă Krasnoselski, citat de  postul de televiziune de la Tiraspol TSV («ТСВ Приднестровье»).

El susține că trebuie să fie găsită o soluție la această situație.

Semnalăm Rusia, iar acest lucru trebuie continuat prin toate platformele. Pentru ca Ministerul de Externe al Rusiei să-și îndeplinească pe deplin atribuțiile”, a adăugat Krasnoselski.

Anterior, președintele autoproclamat al regiunii transnistrene a declarat că  la oficiul consular al Ambasadei Rusiei la Tiraspol, din trei angajaţi, doar unul lucrează.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: