„Nu vom ataca partidele care au viziuni similare”. PAS anunță o campanie corectă și curată (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Nu vom ataca partidele care au viziuni similare”. PAS anunță o campanie corectă și curată (VIDEO)

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) promite o campanie electorală „corectă și curată”. În cadrul unei conferințe de presă din 19 mai, liderul interimar al formațiunii Igor Grosu a anunțat că PAS nu va ataca partidele care au viziuni similare. De asemenea, acesta a îndemnat susținătorii PAS să dea dovadă de „calm și înțelepciune”.

„Este crucial ca la 11 iulie să avem un scrutin corect, liber. Vocea fiecărui cetățean să fie exprimată liber, iar noul parlament să fie reprezentativ și curat. Este important să desfășurăm o campanie corectă, fără atacuri, fără falsuri, fără denigrare și fără acțiuni de corupere”, a declarat președintele interimar al PAS Igor Grosu.

Politicianul a mai spus că este important că instituțiile responsabile să sancționeze persoanele care încalcă normele electorale. Acesta s-a referit și la importanța ca toți cetățenii să-și poată exercita dreptul la vot, iar funcționarii să nu răspundă ordinelor care ar putea veni din partea unor concurenți electorali.

„PAS pornește o campanie corectă și curată. Accentuăm că inamicii noștri sunt hoții și grupările care susțin personaje corupte, inclusiv din partide politice. Lupta noastră este cu cei care au sărăcit această țară timp de zeci de ani. PAS nu va ataca partide care au viziuni similare cu ale noastre, pentru că oamenii s-au săturat de certuri. PAS se angajează să lupte corect și onest, într-o luptă dreaptă. Condamnăm atacurile murdare, denigrările, dezinformările, distribuirea știrilor false, deteriorarea materialelor electorale ale concurenților. Sunt practici folosite de cei fricoși și slabi, care se tem de voturile ceătățenilor”, a mai spus Grosu și a îndemnat susținătorii PAS să dea dovadă de înțelepciune și calm.

Igor Grosu a solicitat reprezentanților Comisiei Electorale Centrale să dea dovadă de profesionalism și să nu cedeze presiunilor care ar putea veni din partea anumitor politicieni.

 

Alegerile parlamentare anticipate se vor desfășura pe 11 iulie. Deocamdată a fost stabilită ordinea în buletinele de vot pentru 7 partide.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: