„Numai să nu spuneți conducătorilor noștri”. Dodon susține că unii membri ai partidelor de opoziție l-ar lăuda pe ascuns
Full Article 2 minutes read

„Numai să nu spuneți conducătorilor noștri”. Dodon susține că unii membri ai partidelor de opoziție l-ar lăuda pe ascuns

Președintele Igor Dodon susține că unii membri ai partidelor de opoziție l-ar lăuda, pe ascuns. Declarația a fost făcută în cadrul ediției din 25 septembrie a platformei online „Președintele răspunde”. 

Întrebat de jurnaliști dacă va semna un pact privind neutilizarea metodelor murdare în cadrul campaniei electorale, șeful statului a declarat că adversarii săi politici ar fi început deja să recurgă la astfel de acțiuni.

„La fiecare campanie electorală se semnează astfel de angajamente și niciodată nu se respectă. Eu sunt gata să semnăm, nu-i nicio problemă. Dar campania electorală murdară a început deja și nu din partea noastră. Toate tunurile sunt îndreptate spre noi și încearcă toți din toate părțile să atace, să muște”, susține șeful statului.

Igor Dodon a mai spus că nu va menționa numele niciunui concurent electoral, pentru a nu le da ocazia de a-și face campanie pe seama sa.

„Noi știm ce trebuie să facem, am demonstrat că putem și vom veni doar cu soluții pentru problemele oamenilor. Vă rog, stimați oponenți, nu vă excitați prea tare, „расслабьтесь” (relaxați-vă, NM), beți ceai și mai departe știți, da? Liniștiți-vă, nu o să mă provocați, înțeleg foarte bine ce doriți, vă știu strategiile. Noi nu o să intrăm în dezbateri, ca pe contul președintelui să vă faceți campanie electorală”, a precizat Dodon.

Igor Dodon susține că mulți dintre oponenții săi ar fi recunoscut, pe ascuns, că șeful statului acționează corect.

„Foarte mulți recunosc, inclusiv din oponenții noștri, pur și simplu nu vor să spună public. Inclusiv din partidele de opoziție, știți ce îmi spun? Domnule Dodon, numai nu spuneți conducătorilor noștri de partid, voi faceți totul corect. Voi în condiții de criză, de pandemie, ați găsit bani pentru drumuri, pentru salarii, pentru pensii. Așa că nu atrageți atenția la șacalii care încearcă să vă muște”, a precizat Dodon.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: