O delegației a Primăriei București va oferi expertiză Chișinăului pentru parcările publice
Full Article 50 second read

O delegației a Primăriei București va oferi expertiză Chișinăului pentru parcările publice

Reprezentanții Primăriei Sectorului 4 din orașul București vor oferi suport municipiului Chișinău în implementarea proiectelor privind parcările publice. Un anunț în acest sens a fost făcut de edilul capitalei, Ion Ceban, astăzi, 21 mai.

Discuțiile la acest subiect vor continua în format extins cu participarea pretorilor de sectoare, iar pentru săptămâna viitoare sunt planificate vizite de documentare în sectorul 4 din orașul București.

Ion Ceban a mai menționat că părțile sunt dispuse spre dezvoltarea colaborării, inclusiv prin semnarea acordurilor de înfrățire între sectoarele din Chișinău și București.

La rândul său, primarul sectorului 4 al municipiului București, Daniel Băluță a declarat că mun. Chișinău va beneficia de toată experiența și expertiza privind amenajarea parcărilor publice.

„Ne propunem ca în termen de câteva luni să implementăm partea de soft privind parcările din oraș, iar o echipă din București va supraveghea efectiv realizarea proiectului aici la Chișinău”, a spus Daniel Băluță.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: