O femeie a bătut conductorul și o pasageră a unui troleibuz din Chișinău. Aceasta nu voia să achite călătoria (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

O femeie a bătut conductorul și o pasageră a unui troleibuz din Chișinău. Aceasta nu voia să achite călătoria (VIDEO)

O femeie, care era însoțită de un copil, a agresat fizic conductorul și o pasageră a unui troleibuz din Chișinău. Incidentul s-a produs după ce femeia a refuzat să plătească pentru călătorie, iar conductorul a încercat să o escorteze din vehicul. Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati, a declarat că făptașa a fost identificată și urmează a fi citată la sectorul de poliție. Aceasta riscă să fie sancționată pentru huliganism nu prea grav. 

Cazul a avut loc într-unul din trolebuzele care circulă pe ruta nr. 1 din Chișinău, în data de 23 iulie. Potrivit informațiilor pe rețelele de socializare, o femeie, care era însoțită de un copil, a refuzat să plătească pentru călătorie și a fost solicitată să iasă din transport. De asemenea, conform imaginilor video publicate, în timp ce troleibuzul staționa la o oprire, conductorul a încercat să dea afară femeia și minora, fiind lovit și îmbrâncit în proces de prima. La un moment dat, o altă pasageră a împins din troleibuz femeia, ceea ce a provocat o bătaie între cele două.

Pe întreaga durată a scenei, fetița plângea speriată.

Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati, a declarat că femeia a fost identificată. Aceasta are 48 de ani.

Femeia urmeaza a fi citata la sectorul de politie pentru a fi audiata cu privire la caz. Acesta pentru actiunile ei  risca sa fie sancționata in conformitate cu art. 354 Cod Contraventional huliganism nu prea grav”, a precizat reprezentanta poliției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: