O femeie a fost lovită mortal de un tren, în raionul Strășeni 
Full Article 50 second read

O femeie a fost lovită mortal de un tren, în raionul Strășeni 

O femeie a fost tamponată de un tren în apropierea satului Roșcani din raionul Strășeni. Oamenii legii au declarat, pentru NM, că potrivit datelor preliminare femeia traversa calea ferată neregulamentar. Aceasta a decedat la fața locului. 

Poliția a fost sesizată despre caz în seara zilei de 14 mai, în jurul orei 22:00. Oamenii legii au fost informați că o femeie ar fi fost tamponată de un tren.

La fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că în apropierea localității Roșcani, o femeie de 61 ani, în timpul traversării neregulamentare a căii ferate, a fost tamponată de trenul care se îndrepta spre mun. Chișinău.

„Ca urmare a traumatismelor primite, femeia a decedat la fața locului”, a comunicat pentru NM ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni Mariana Didenco.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: