O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină, la Băcioi: ar fi traversat strada neregulamentar
Full Article 2 minutes read

O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină, la Băcioi: ar fi traversat strada neregulamentar

O femeie a murit după ce a fost lovită de o mașină la Băcioi. Accidentul a avut loc pe 18 iunie, în timp ce femeia ar fi traversat carosabilul neregulamentar. Victima a fost transportată la spital, însă urmare a traumatismelor suferite a decedat. 

Poliția Republicii Moldova a anunțat că, pe 18 iunie – în jurul orei 10:15, a fost sesizată despre producerea unui accident rutier cu tamponare de pieton în satul Frumușica, comuna Băcioi din municipiul Chișinău.

La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 33 de ani, conducând un automobil de model Dacia Logan, în afara trecerii pietonale a tamponat o femeie de 66 de ani. Ultima preliminar traversa carosabilul neregulamentar.

„Victima a fost transportată la spital, iar în urma traumatismelor primite a decedat. Supus testului alcoolscopic s-a constatat că șoferul nu se afla în stare de ebrietate”, au comunicat reprezentanții Poliției.

Oamenii legii au menționat că a fost pornită o cauză penală pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport soldat cu decesul unei persoane.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: