O femeie s-ar fi împiedicat și lovit cu capul de un troleibuz, la Bălți: a murit 
Full Article 40 second read

O femeie s-ar fi împiedicat și lovit cu capul de un troleibuz, la Bălți: a murit 

O femeie în vârstă de 85 de ani a decedat la Bălți, în timp ce traversa strada neregulamentar, scrie nordnews.md. Femeia s-ar fi împiedicat și lovit cu capul de un troleibuz. 

Potrivit sursei, femeia de 85 de ani s-ar fi împiedicat și s-a lovit cu capul de troleibuzul care circula pe strada Ștefan cel Mare din Bălți. Totul ar fi avut loc în timp ce aceasta încerca să traverseze strada neregulamentar.

Șefa întreprinderii municipale „Direcția Troleibuze Bălți” a declarat pentru sursa citată că transportul electric circula regulamentar.

Tragedia s-a produs lângă o trecere de pietoni din centrul orașului, pe 3 martie, la ora 11.00.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: