O femeie și-a abuzat sexual fii de 5 și 10 ani și a permis violarea fiicei de 9 ani. Ce pedeapsă i-a fost aplicată?
Full Article 2 minutes read

O femeie și-a abuzat sexual fii de 5 și 10 ani și a permis violarea fiicei de 9 ani. Ce pedeapsă i-a fost aplicată?

O femeie a fost condamnată la 21 de ani de închisoare, după ce i-ar fi abuzat sexual pe doi dintre ei, de 5 și, respectiv, 10 ani. De asemenea, procurorii au demonstrat că aceasta și-a dus fiica de 9 ani în Rusia, unde a permis ca aceasta să fie violată.

Potrivit probatoriului, totul s-a întâmplat în condițiile în care femeia, în  anul 2019, a fost decăzută din drepturile sale părintești, deoarece nu avea grijă de copii și avea un mod de viață iresponsabil. Copiii erau în grija părinților acesteia, care îi permiteau să participe la întreținerea, educarea și îngrijirea copiilor săi minori.

Astfel, la finele lunii iunie 2020, aflându-se la domiciliul părinților săi care-i îngrijeau copii, inculpata i-ar fi abuzat sexual pe doi dintre fii săi de 5 și, respectiv, 10 ani. Fiind audiați în condiții speciale, minorii au declarat că aceasta îi trezea noaptea, îi abuza și că situația s-a repetat câteva zile la rând.

De asemenea, procurorii au mai stabilit că, în cursul anului 2015, aceasta și-a transportat fiica sa, în vârstă de 9 ani, într-o locație din Federația Rusă, unde a permis ca aceasta să fie violată de un bărbat.

Despre calvarul prin care au trecut, copiii le-au povestit buneilor, care imediat au apelat la oamenii legii. Inculpata a fost reținută, iar ulterior plasată în arest.

Victimelor violenței sexuale le-a fost oferită asistență medicală, socială și consiliere psihologică în vederea reabilitării.

Chiar dacă inculpata nu și-a recunoscut vina, Procuratura i-a demonstrat culpa, aceasta fiind condamnată prin concurs de infracțiuni și prin cumul parțial al pedepselor la 21 de ani de detenție, în penitenciar pentru femei.

Sentința este cu drept de atac.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: