O fetiță de doi ani, originară din Moldova, s-a înecat în Germania. Corpul neînsuflețit, găsit după 3 zile de căutări
Full Article 50 second read

O fetiță de doi ani, originară din Moldova, s-a înecat în Germania. Corpul neînsuflețit, găsit după 3 zile de căutări

O fetiță de doar doi, originară din Republica Moldova, s-a înecat într-un râu din regiunea Bingen din Germania. Corpul neînsuflețit al copilei a fost găsit după trei zile de căutări continue, scrie presa germană.

Potrivit portalului Bild, fetița a dispărut de acasă în după-amiaza zilei de 17 decembrie. Copila a fost căutată de poliție, părinți, dar și vecini în continuu. După trei zile de căutări, scafandrii i-au găsit trupul neînsuflețit, în dimineața zilei de 19 decembrie.

Potrivit sursei citate, totul indică faptul că copila a căzut în râu, la câțiva metri de casa în care locuia împreună cu părinții ei, originari din Moldova. Poliția presupune că a fost un accident tragic, or, potrivit sursei citate, nu există dovezi ale unei crime.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: