O halterofilă din Moldova a devenit vicecampioană europeană Under 17
Full Article 40 second read

O halterofilă din Moldova a devenit vicecampioană europeană Under 17

Halterofila din Moldova, Alexandrina Ciubotaru, a devenit vicecampioană europeană Under 17. Un anunț în acest sens a fost făcut de reprezentanții Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova. 

În Polonia, Alexandrina Ciubotaru a cucerit 3 medalii de argint la categoria de greutate 64 kg.

Reprezentanții Comitetului Național mai spun că Moldova este reprezentată de 10 halterofili la Europenele U15 și U17.

„La Under 15, Alexandr Baldji (67 kg) a obținut argintul la proba smuls și bronzul la general, iar Gabriel Danilov (55 kg) – argintul la aruncat și bronz la total”, a adăugat Comitetul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: