O mașină în care se aflau 3 tineri a ajuns într-un copac la Călărași: doi dintre ei au murit 
Full Article 50 second read

O mașină în care se aflau 3 tineri a ajuns într-un copac la Călărași: doi dintre ei au murit 

Doi tineri de 21 și 23 de ani au decedat pe loc, în urma unui accident rutier. Tragedia s-a produs în dimineața zilei de 23 iulie, în raionul Călărași. 

Accidentul a avut loc în această dimineață, la intrarea în satul Sadova din raionul Călărași.

În cadrul cercetărilor preliminare, polițiștii au stabilit că un tânăr de 21 de ani, conducând o Toyota Corolla și având ca pasageri alți doi tineri, ieșind din curbă cu exces de viteză ar fi pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un copac de pe partea stângă a direcției de mers.

În urma impactului, șoferul, dar și un pasager de 23 de ani au decedat pe loc, iar celălalt pasager de 21 de ani a fost transportat la spital cu diverse traumatisme.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: