O minoră de 13 ani din Telenești, abuzată sexual de un fost angajat MAI și prietenul acestuia
Full Article 50 second read

O minoră de 13 ani din Telenești, abuzată sexual de un fost angajat MAI și prietenul acestuia

O tânără de 13 ani, dintr-o localitate din raionul Telenești, a fost abuzată sexual de către un fost angajat al MAI și prietenul acestuia. Incidentul s-a produs pe 3 ianuarie. 

Bărbatul, împreună cu prietenul său minor, ar fi determinat-o pe victimă să urce cu ei într-un automobil.

Potrivit procuraturii, învinuiții cunoșteau cu certitudine că minora nu a atins vârsta de 14 ani şi este în imposibilitate de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa datorată vârstei fragede, având capacitatea redusă de a opune rezistență acțiunilor abuzatorului.

Astfel, cei doi au întreținut cu ea mai multe rapoarte sexuale în automobil, cauzându-i minorei dureri fizice și suferințe psihice.

Bănuiții su fost reținuți pe 6 ianuarie, iar a doua zi au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.

Organul de urmărire penală efectuează în continuare investigațiile necesare pentru elucidarea circumstanțelor cazului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: