O minoră, omorâtă la Ialoveni. Polițiștii au depistat cadavrul tinerei acoperit cu crengi și iarbă uscată
Full Article 2 minutes read

O minoră, omorâtă la Ialoveni. Polițiștii au depistat cadavrul tinerei acoperit cu crengi și iarbă uscată

O tânără de 17 ani din raionul Leova a decedat după ce ar fi fost agresată cu un cuțit în raionul Ialoveni. Oamenii legii spun că persoana bănuită de infracțiune este un tânăr de 18 ani, acesta a ascuns cadavrul minorei și a plecat de la fața locului. Conflictul dintre părți, susține Poliția, ar fi început din cauza plății pentru serviciul de taxi.

Poliția din Ialoveni a fost sesizată astăzi dimineață, în jurul orei 05:10. Apelul a fost făcut de un tânăr de 19 ani, care a anunțat că prietenul său de 18 ani a agresat fizic o fată.

La fața locului, angajații Poliției au depistat mai multe urme ale infracțiunii, ulterior depistând și cadavrul tinerei acoperit cu crengi și iarbă uscată, având plagă în regiunea gâtului și a abdomenului.

Tânăra avea 17 ani și era originară din raionul Leova.

Poliția a stabilit că cel care a făcut apelul și persoana bănuită de infracțiune erau împreună cu minora, iar în urma unui conflict iscat între ei, unul dintre aceștia a scos cuțitul și a ucis-o. Celălalt tânăr a fugit și a anunțat Poliția, iar persoana bănuită a ascuns cadavrul și a plecat.

Preliminar s-a stabilit că cei doi și fata s-au văzut pentru prima dată, făcând cunoștință pe o rețea de socializare, iar conflictul ar fi început din cauza plății pentru serviciul de taxi.

Ambele persoane, potrivit oamenilor legii, au fost reținute. La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: