O minoră, omorâtă la Ialoveni. Polițiștii au depistat cadavrul tinerei acoperit cu crengi și iarbă uscată
Full Article 2 minutes read

O minoră, omorâtă la Ialoveni. Polițiștii au depistat cadavrul tinerei acoperit cu crengi și iarbă uscată

O tânără de 17 ani din raionul Leova a decedat după ce ar fi fost agresată cu un cuțit în raionul Ialoveni. Oamenii legii spun că persoana bănuită de infracțiune este un tânăr de 18 ani, acesta a ascuns cadavrul minorei și a plecat de la fața locului. Conflictul dintre părți, susține Poliția, ar fi început din cauza plății pentru serviciul de taxi.

Poliția din Ialoveni a fost sesizată astăzi dimineață, în jurul orei 05:10. Apelul a fost făcut de un tânăr de 19 ani, care a anunțat că prietenul său de 18 ani a agresat fizic o fată.

La fața locului, angajații Poliției au depistat mai multe urme ale infracțiunii, ulterior depistând și cadavrul tinerei acoperit cu crengi și iarbă uscată, având plagă în regiunea gâtului și a abdomenului.

Tânăra avea 17 ani și era originară din raionul Leova.

Poliția a stabilit că cel care a făcut apelul și persoana bănuită de infracțiune erau împreună cu minora, iar în urma unui conflict iscat între ei, unul dintre aceștia a scos cuțitul și a ucis-o. Celălalt tânăr a fugit și a anunțat Poliția, iar persoana bănuită a ascuns cadavrul și a plecat.

Preliminar s-a stabilit că cei doi și fata s-au văzut pentru prima dată, făcând cunoștință pe o rețea de socializare, iar conflictul ar fi început din cauza plății pentru serviciul de taxi.

Ambele persoane, potrivit oamenilor legii, au fost reținute. La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: