O nouă alertă (falsă) cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău
Full Article 40 second read

O nouă alertă (falsă) cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău

Poliția Republicii Moldova anunță că a primit astăzi două notificări despre faptul că Aeroportul Internațional Chișinău ar fi fost minat. În urma verificărilor, ambele alerte s-au dovedit a fi false.

Potrivit comunicatului, în jurul orei 05:00, oamenii legii au fost sesizați de către reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău, precum că pe adresa electronică a parvenit un mesaj cu informația că aeroportul este minat.

În urma verificărilor alerta s-a dovedit a fi falsă.

Ulterior, la ora 12:35, polițiștii anunță că situația s-a repetat. La moment, Aeroportul activează în regim normal.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: