O porțiune a străzii Albișoara din capitală, închisă pentru circulația transportului: are loc un campionat la ciclism
Full Article 50 second read

O porțiune a străzii Albișoara din capitală, închisă pentru circulația transportului: are loc un campionat la ciclism

Astăzi, 22 octombrie – până la ora 17:00, este suspendată circulația transportului pe strada Albișoara, în perimetrul str. Mihai Viteazul (de la pod) și str. Petru Rareș. Pe aceste străzi are loc un campionat la ciclism. 

Primăria municipiului Chișinău a anunțat că duminică, 22 octombrie, între orele 08:00 – 17:00, este suspendată circulația transportului pe str. Albișoara, în perimetrul str. Mihai Viteazul (de la pod) și str. Petru Rareș.

Măsura a fost luată în legătură desfășurarea Campionatului deschis al municipiului Chișinău la ciclism – cursa Criterium, organizat de către Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, în colaborare cu A.O. „Federația de ciclism””, au comunicat autoritățile.

În perioada menționată, ruta de troleibuz nr. 38 va circula tur – retur pe str. Ion Creangă, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi, bd. Iuri Gagarin și în continuare pe traseul stabilit.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: