O șoferiță ar fi pălmuit și lovit cu picioarele doi polițiști. Ce pedeapsă a primit
Full Article 1 minutes read

O șoferiță ar fi pălmuit și lovit cu picioarele doi polițiști. Ce pedeapsă a primit

O femeie, în vârstă de 26 de ani, a fost condamnată pentru că a aplicat violență față de doi polițiști. Aceasta ar fi lovit cu pumnii și picioarele doi agenți de patrulare, care ar fi stopat-o în trafic. 

Femeii i-a fost stabilită o pedeapsă de 700 unități convenționale de amendă sau 35 000 lei. Instanța a dispus încasarea prejudiciului moral cauzat prin infracțiune ambelor victime, în sumă totală de 20 000 lei.

Potrivit Procuraturii Generale, femeia aflându-se la volanul unui automobil a fost stopată de doi agenți de patrulare. Aceasta era suspectă în comiterea unei contravenții, menționează procurorii. Cazul a avut loc pe 1 septembrie 2022.

„Acționând în scopul sistării activității de serviciu a colaboratorilor de poliție, femeia i-а lovit cu pumnii, palmele și picioarele, cauzându-le echimoze, care соnfоrm raportului de constatare medico-legală, se califică ca vătămări соrроrаlе neînsemnate”, relatează procurorii.

Se menționează că inculpata și-a recunoscut vinovăția, prin urmare cauza penală în privința acesteia a fost examinată în procedură simplificată.

Procuratura Generală precizează că sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Bălți, în termen de 15 zile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: