O tânără din Comrat a cucerit jurații unui show televizat din România (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

O tânără din Comrat a cucerit jurații unui show televizat din România (VIDEO)

Anastasia Chirillovskaia din Comrat, a cucerit jurații emisiunii „Superstar” difuzată la postul de televiziune din România, ProTV.  Tânăra a interpretat piesa „Ocean eyes” de Billy Eilish și a primit patru de „Da”. Astfel, ea a trecut în etapa următoare a concursului.

„Perfect, cântă radioul acum. Este cel mai mare Da, pe care l-am dat eu în vreun concurs, în viața mea. Până acum cred că este cea mai bună voce”, a spus juratul originar din Republica Moldova, Carla’s Dreams

„Ai totul, ai timbrul vocal, sensibilitate, exactitatea cu care ai cântat toate notele. Eu te-aș lua de mână și te-aș duce la studio”, a comentat Smiley.

Anastasia Chirillovskaia are 18 ani și este din Comrat, Găgăuzia. Mama sa este profesoară de canto și spune că aceasta este cea care a învățat-o tot ce știe.

„Mama este prima care a descoperit pasiunea mea pentru muzică și ea m-a încurajat. Tata nu mă susține ca mama, dar el a fost bucuros că am venit aici”, menționat concurenta.

Tatăl sau este contabil și o susține în pasiunea sa, însă și-ar dori că fiica sa aibă un job stabil. La 6 ani a cântat prima oară pe o scenă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: