O taxatoare din Chișinău, lovită de un pasager beat: a fost transportată la spital VIDEO 
Full Article 2 minutes read

O taxatoare din Chișinău, lovită de un pasager beat: a fost transportată la spital VIDEO 

Imagini pe online cu o taxatoare aflată la pământ și mai mulți pasageri, care îi acordă ajutor. Pentru NewsMaker, poliția capitalei a declarat că un bărbat beat a lovit taxatoarea. În cele din urma, femeia a fost transportată la spital. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost reținut. Reprezentanții Regiei transport electric Chișinău au menționat că incidentul a avut loc în seara zilei de 26 iulie, pe ruta de autobuz nr. 5. 

Solicitată de NewsMaker pentru un comentariu, purtătoarea de cuvânt a Regiei transport electric Chișinău (RTEC) Felicia Rusu a declarat că incidentul a avut loc pe 26 iulie, în jurul orei 20:50, pe ruta de autobuz nr. 5.

„La fața locului a fost sesizată poliția și ambulanța”, a comunicat reprezentanta Regiei. Ea a mai spus că pe acest caz a fost reținut un bărbat.

„Se examinează toate cauzele producerii incidentului. Accentuăm faptul ca Parcul Urban de Autobuze nu tolerează un comportament agresiv și deviant atât din partea angajaților cât și a călătorilor”, a adăugat purtătoarea de cuvânt a RTEC.

Contactată de NewsMaker, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a declarat că oamenii legii au fost sesizați să intervină în gurul orei 20:40, pe 26 iulie. Poliția a fost informată că „într- un autobuz are loc o bătaie”.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de patrulare și reacționare operativă, unde au depistat un bărbat în stare de ebrietate. Din cele comunicate de martori, acesta ar fi făcut gălăgie în autobuz și lovit taxatoarea. Bărbatul a fost condus la inspectorat, acesta s-a dovedit a fi de 40 de ani”, a adăugat reprezentanta poliției.

Ofițerul de presă a menționat că taxatoarea a fost transportată la spital.

„Cazul este înregistrat iar circumstanțele urmează a fi stabilite”, a conchis reprezentanta poliției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: