Obligatoriu din 1 noiembrie pentru șoferi. Poliția atenționează: trebuie să circule cu farurile aprinse și pe timp de zi
Full Article 50 second read

Obligatoriu din 1 noiembrie pentru șoferi. Poliția atenționează: trebuie să circule cu farurile aprinse și pe timp de zi

Poliția Republicii Moldova a atenționat șoferii că începând cu 1 noiembrie și până la 31 martie inclusiv sunt obligați să circule cu lumina de întâlnire a farurilor la mașini și pe timp de zi.

„Atenție, șoferi. Vă reamintim că, începând cu 1 noiembrie și până la 31 martie inclusiv, sunteți obligați să circulați cu lumina de întâlnire (faza scurtă) a farurilor la mașini și pe timp de zi. Asta pentru a reduce riscul producerii unor accidente rutiere din cauza vremii instabile, însoțită în această perioadă de ploi, ceață și alte fenomene meteo care reduc semnificativ vizibilitatea în trafic, dar și faptul că afară întunecă mai devreme”, se arată într-o declarație a polițiștilor.

Totodată, oamenii legii au atenționat șoferii să nu uite să adapteze în permanență viteza la condițiile meteo și de drum și să păstreze o distanță mai mare între autovehicule.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: