(FOTO) Obuz depistat pe malul râului Bîc. Precizările poliției
Full Article 50 second read

(FOTO) Obuz depistat pe malul râului Bîc. Precizările poliției

Un obuz a fost găsit pe strada Cantonului din Chișinău, pe malul râului Bîc. Proiectilul de artilerie a fost ridicat de reprezentanții Forțelor Armate a Moldovei, iar pe caz a fost inițiată o anchetă. 

Poliția a fost alertată despre caz pe 1 mai. Oamenii legii au fost informați de un bărbat că pe strada Cantonului din Chișinău a observat un obiect suspect, asemănător cu un obuz.

La fața locului imediat au fost orientate toate serviciile specializate și grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor.

Ajunși, polițiștii au încercuit zona, iar bărbatul care a făcut apelul a declarat că în timp ce se plimba pe malul râului Bîc a observat un obiect din fier asemănător cu un abuz.

La fața locului au fost solicitați reprezentanții Forțelor Armate a Moldovei, care au ridicat obuzul.

Potrivit oamenilor legii, pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

(FOTO) Obuz depistat pe malul râului Bîc. Precizările poliției


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: