Octavian Țîcu, alături de familie, la vot: „Așteptările mele sunt în mâna cetățenilor R. Moldova”
Full Article 2 minutes read

Octavian Țîcu, alături de familie, la vot: „Așteptările mele sunt în mâna cetățenilor R. Moldova”

Octavian Țîcu, candidatul Blocului electoral „Împreună” la alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova, a votat la alegerile prezidențiale și referendumul constituțional din 20 octombrie. Ulterior, acesta a declarat pentru presă că a spus „Da” parcursului european al țării, dar și păcii. 

Octavian Țîcu, alături de soția și fiul său, au votat la secția de votare din incinta Liceului Teoretic „Titu Maiorescu” din Chișinău. Copilul său a votat astăzi pentru prima dată.

După exercitarea votului, Octavian Țîcu a făcut declarații de presă în fața instituției de învățământ.

Astăzi am spus „Da” viitorului european al Republicii Moldova, alături de România, în marea familie europeană. Am spus „Da” consolidării forțelor pro-europene și unioniste. Am spus „Nu” războiului și am spus „Da” păcii, pentru că avem nevoie mai mult ca niciodată de pace, de un viitor previzibil. Avem nevoie de o economie puternică, care să ne aducă bunăstare și prosperitate acasă. (…) În privința așteptărilor, eu am realizat tot ce am visat în viața mea și am facut-o prin muncă, dedicație. Acum este un moment în care prea multe lucruri nu depind de mine și așteptările mele sunt în mâna cetățenilor Republicii Moldova, care vor decide azi ce fel de președinte al Republicii Moldova își doresc”, a declarat acesta.

***

Precizăm că, pe 20 octombrie, în Republica Moldova au loc alegeri prezidențiale și referendumul constituțional cu privire la aderarea la UE.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: