Oferta Moldova Agroindbank pentru întreprinderile micro și mici: Recalculează şi Refinanţează
Full Article 2 minutes read

Oferta Moldova Agroindbank pentru întreprinderile micro și mici: Recalculează şi Refinanţează

Ai luat un credit pentru dezvoltarea afacerii, iar acum te confrunți cu dificultăți la achitarea acestuia? Moldova Agroindbank îți propune soluția – refinanțarea împrumuturilor contractate la alte instituții financiare, în condiții favorabile pentru tine.

Ce îți propunem? Refinanțare în sumă de până la 2000 mii lei, inclusiv fără gaj până la 1000 mii lei, fără comision unic de acordare a creditului cu o dobândă avantajoasă de 8.76%.

Oferta noastră va reduce din plata lunară curentă, pe care acum o achiți, astfel încât vei obține bani în plus pentru alte cheltuieli. Totodată, vei avea acces la mijloace financiare suplimentare pentru noi investiții în afacerea ta. Mai rapid decât te aștepți!

Am simplificat la maximum procesul de refinanțare și te-am scutit de prezentarea mai multor documente. Astfel, dacă ai o istorie creditară pozitivă, te așteptăm la MAIB pentru refinanțare rapidă.

Recalculează!

Te îndemnăm să faci un calcul simplu, pentru a înțelege care este costul total al refinanțării și cât vei întoarce lunar. Ca reper, la MAIB, pentru un credit de 100 000 lei, fără gaj, pe o perioadă de 12 luni, cu rata dobânzii de 8.76% și comision lunar de administrare – de 0.35%, rata lunară este 8 928 lei, DAE – 12.93%, iar valoarea totală plătibilă constituie 107 142 lei.

Refinanțează!

Ai făcut calculul, economiile se văd cu ochiul liber și deja te gândești să-ți refinanțezi la MAIB creditele și împrumuturile? Atunci, ne rămâne doar să-ți formulăm oferta de refinanțare pentru întreprinderile micro și mici:

  • rata dobânzii – 8.76%;
  • comision de examinare şi acordare – 0 lei;
  • până la 2 000 mii lei, inclusiv 1000 mii lei fără gaj;
  • pachet simplificat de documente;
  • beneficiezi de o sumă suplimentară pentru alte investiții.

Fă diferența și alege ce este #MAIBun pentru tine şi afacerea ta. Beneficiază de toate avantajele creditării în cea mai mare bancă din Republica Moldova.

Accesează pagina web: https://refinantareimm.maib.md/ sau scanează codul QR de mai jos pentru a afla mai multe informații despre oferta MAIB. Ai la dispoziţie un calculator pentru a alege suma necesară și perioada optimă de rambursare, ca să estimezi cât vor fi ratele lunare.

Depune o solicitare, accesând www.maib.md și vei fi contactat de către un specialist de la Moldova Agroindbank pentru o consultaţie individuală.

Oferta Moldova Agroindbank pentru întreprinderile micro și mici: Recalculează şi Refinanţează

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: