Opt decese în ultimele 24 de ore, în urma infecției cu COVID-19. Bilanțul ajunge la 282 de morți
Full Article 2 minutes read

Opt decese în ultimele 24 de ore, în urma infecției cu COVID-19. Bilanțul ajunge la 282 de morți

Pe parcursul zilei de astăzi au fost înregistrate încă 6 decese în urma infectării cu COVID-19. Informația a fost publicată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, într-un comunicat publicat în seara de 28 mai. Asta după ce, dimineața, MSMPS semnala 2 morți în decursul nopții. Astfel, bilanțul se ridică la 282 de victime.

Deces 277: Bărbat de 60 ani, din mun. Bălți. Internat la data de 20 mai, la spitalul clinic din Bălți. Comorbidități: insuficiență renală, hipertensiune arterială.

Deces 278:  Femeie de 82 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 19 mai, la Spitalul Clinic Muncipal nr. 1. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, cardiomiopatie mixtă, insuficiență cerebrală, renală.

Deces 279: Bărbat de 58 ani, din Ceadîr-Lunga. Internat la data de 20 mai, la Spitalul din Ceadîr-Lunga. Comorbidități: ciroza hepatică, ascita.

Deces 280: Bărbat de 75 ani, din Ocnița. Internat la data de 25 mai, la Spitalul Raional Ocnița. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 281: Femeie de 78 ani, din Transnistria. Comorbidități: boală ischemică a cordului, cardioscleroză, cardiomiopatie.

Deces 282: Femeie de 65 ani, din raionul Drochia. Internată la data de 12 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, cord hipertensiv decompensat.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 7725 cazuri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: