Organizatorii Eurovision iau în considerare patru scenarii pentru competiția din 2021
Full Article 2 minutes read

Organizatorii Eurovision iau în considerare patru scenarii pentru competiția din 2021

Organizatorii concursului muzical Eurovision iau în considerare patru scenarii posibile, privind desfășurarea competiției din 2021. Despre acest lucru au relatat într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al Eurovision.

Potrivit organizatorilor, primul scenariu presupune desfășurarea competiției în format obișnuit, la fel ca în anii precedenți. Conform acestuia, spectatorii vor asista la concert în sala Ahoy din Rotterdam, iar concurenții vor evolua pe scenă. De asemenea, interpreții vor participa la mai multe evenimente din regiune. Organizatorii au precizat că acest scenariu depinde de elaborarea vaccinului COVID-19.

Cel de-al doilea scenariu presupune ca toți concurenții, precum și vizitatorii să respecte distanța fizică. În afară de aceasta, va fi redus numărul persoanelor care pot face parte din delegația fiecărei țări, dar și a presei. Manifestările din Rotterdam și suburbiile acestuia nu vor fi anulate, dar se vor desfășura în conformitate cu anumite reguli.

Al treilea scenariu este mai dur. Potrivit comunicatului de presă, în cadrul evenimentului se va respecta distanța fizică, iar numărul persoanelor care vor avea dreptul să evolueze pe scenă va fi redus. În afară de aceasta, dacă unii concurenți nu vor putea să ajungă la Rotterdam din cauza restricțiilor de circulație provocate de pandemia de coronavirus, aceștia vor avea posibilitatea să evolueze în propria țară. Pe de altă parte, interpreții care vor evolua în Regatul Țărilor de Jos vor cânta live.

Cel de-al patrulea scenariu presupune că competiția să se desfășoare fără prezența spectatorilor și, cel mai probabil, în Rotterdam și în suburbiile acestuia vor fi interzise toate manifestările culturale. Restricțiile respective vor fi introduse dacă în Țările de Jos vor fi anunțate măsuri noi de carantină. Concurenții vor evolua în propriile țări și vor putea fi urmăriți prin transmisiune live.

Organizatorii au subliniat că decizia finală privind modelul după cum se va desfășura Eurovisionul de anul viitor, va fi luată la început de 2021.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: