PAS, reacție la reproșurile lui Ceban privind „milionarii” guvernării: „Este cel mai bogat primar din istoria Chișinăului”
Full Article 2 minutes read

PAS, reacție la reproșurile lui Ceban privind „milionarii” guvernării: „Este cel mai bogat primar din istoria Chișinăului”

Reprezentanți ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) au declarat pentru NM că, potrivit declarației de avere, primarul capitalei Ion Ceban, este cel mai bogat primar din istoria Chișinăului. Asta deși, spun cei din PAS, toată viața a fost funcționar public.

Reacția vine după ce pe 10 mai, primarul capitalei Ion Ceban s-a adresat organelor de drept să verifice legalitatea averii mai multor deputați și miniștri PAS.

Acum, în timpul orelor de muncă, pentru a-și ascunde incompetența și coruptibilitatea, acesta a decis să „investigheze” declarațiile de avere ale deputaților PAS și să eticheteze toată lumea care are un apartament și o mașină, declarate la preț real, după 20-30 de ani de muncă, drept milionar.
Averea nu este o crimă. Este important ca averile funcționarilor și demnitarilor să fie dobândite în mod onest. Fapt care nu poate fi spus despre Ivan Ceban, care a obținut averi colosale, lucrând în serviciu public”, susțin cei din PAS.

Amintim că pe 10 mai,  Ion Ceban s-a adresat Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție și Agenției Naționale de Integritate să verifice legalitatea averii mai multor deputați și miniștri PAS. Ceban afirmă că din cei 63 de deputați PAS, 40 sunt milionari. Acesta nu a oferit nici un nume.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: